Home - Bericht

Werkboek bij Michelle Obama's memoires 'Mijn verhaal. Becoming'


Dit najaar verschijnt Mijn verhaal journal, het werkboek bij Michelle Obama’s veelgeprezen memoires. De Nederlandse vertaling zal bij Hollands Diep verschijnen.

In haar memoires, Mijn verhaal. Becoming, deelde Michelle Obama haar eigen verhaal om zo een voorbeeld te zijn voor anderen en ze de moed te geven om de kracht van hun eigen stem te vinden. Dit journal kan dienen als reisgenoot en dagboek om de kracht en de potentie van jouw eigen verhaal te ontdekken.

Mijn verhaal journal bevat een persoonlijk voorwoord van Michelle Obama en meer dan 150 inspirerende vragen en quotes die verwijzen naar de belangrijkste thema’s uit Michelle Obama’s memoires. Het journal heeft als doel om te reflecteren op je persoonlijke geschiedenis en die van je familie, je doelen en uitdagingen, wat je beweegt en hoop geeft, en welke toekomst je voor jezelf en de mensen om je heen voor ogen hebt.

Michelle Obama in het voorwoord van Mijn verhaal journal: ‘Ik hoop dat je dit journal zult gebruiken om jouw ervaringen, gedachten en gevoelens, met al hun onvolkomenheden en zonder te oordelen, op te schrijven… We hoeven ons niet alles te herinneren. Maar alles wat we ons herinneren, is waardevol.’

Mijn verhaal journal verschijnt wereldwijd op 19 november, in meer dan 20 landen.Ander nieuws


In memoriam: Willem Jansen 1955 - 2021

Voormalig president Barack Obama en muzikant Bruce Springsteen ontmoeten elkaar en vertellen hun Amerikaanse verhalen in 'Renegades: Born in the USA'

Het nachtkastje van... Manik Sarkar

Hafid Bouazza overleden

Download nu gratis de beelden en illustraties bij het audioboek van Bill Gates

Annejet van der Zijl verschijnt met nieuw boek

Een beloofd land, Barack Obama's presidentiële memoires, verschijnt vandaag bij Hollands Diep